ALİ KÜTAHYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Toplumları istenilen yere getirmek, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum yaratma yolundan, bu da ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireyleriyle sağlanabilir. Bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Bilgiye ulaşma yollarını ve merakını giderme çabası içinde bireyler yetiştirmek, Ulusal & Evrensel değerleri, geçmişten gelen değerleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; özgüven sahibi; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00/15:25
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Sportif Etkinlikler: İl ve İlçe turnuvalarına katılım.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alikutahyaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kumla Mahallesi Armutlu Yolu Üzeri Küçükkumla Gemlik / BURSA Bursa iline 30 km, Gemlik ilçesine 8 km uzaklıktadır. 135 BURULAŞ KÜÇÜK KUMLA GEMLİK

Yerleşim Yeri - Kumla mah. Armutlu yolu üzeri Küçükkumla

Ulaşım 135- BURULAŞ KÜÇÜK KUMLA - GEMLİK

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa iline 30 km, Gemlik ilçesine 8 km uzaklıktadır.